Ølguide


Nu hvor øl har en større betydning og vi i Danmark er begyndt at producere så mange forskellige, må det jo være på tide vi prøver det i maden. Mange har nok prøvede at hælde øl i pandekagedejen som gør dem lækre sprøde. Men Øl kan bruges i mange forskellige retter.
I bogen til venstre skrives der om øl i mad.

Et par mad opskrifter med øl


Sømandsgryde

Helstegt pattegris grillet

Friturestegte æbler i øldej

Søde ølvafler

Oksekød i øl med urter

Øl Kage




Hvilken temperatur skal en øl have?


Det er vigtigt at din øl har den rigtige temperatur, for at
man kan nyde ølen fuldt ud. Ved en korrekt temperatur frigives der flere aromastoffer fra øllet.



8 - 16 ° Afhænger af øltype




Cirka udregning for hvilke temperatur din øl skal have. Ølens alkohol procent + 3 grader.



Links til Øl sider hvor der er endnu mere information.


Her har vi lavet en lille samling af links til danske øl sider.

Beertest.dk

Resultater af Den Seriøse Ølklubs ølsmagninger offentliggøres på siden.



Humleportalen

Humleportalen er Danmarks største søgemaskine om øl. Her kan du finde alt om danske og udenlandske øl i Danmark: øltyper, bryggere, forhandlere, foreninger, samlere, hjemmebryg m.m..



Bryggeriforeningen

Brancheorganisation og fælles talerør for bryggerierne i Danmark.





Hvis du syntes at der mangler noget må du meget gerne sende
informationen til os: Kontakt os her



Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 08.04.20 UGE 15

Grillet vildt dyrekølle
Grillet vildt dyrekølle

Brugere online : 486
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version