Smagsforstærkere fra naturens side


Når man laver mad er det vigtigt at man bruger smagsforstærkere for at smagen bliver endnu bedre, det man tit høre om er : salt, sødt, stærkt, surt, bitter og umami

Se hvilke smagsforstærkere som giver de forskellige:

SALT: soja, fiskesauce, kapers, havsalt, tamari og oliven.

SØDT: honning, juice, frugt, rodfrugter, æbler, bananer, tørrede frugter og kanel.

SURT: citronsaft, limesaft, eddike, vin, syrnede mælkeprodukter og appelsin.

BITTER: skrællen fra citrus, hvidløg, persille, rucola og grønne krydderurter, peber, kål, kaffe, kakao, grape og skræller fra kartofler eller frugter.

STÆRK: chili, ingefær, hvidløg, peberrod og peber.

UMAMI: Ingredienser der fremkalder umami kan være: ost, svampe, modne tomater, kogte kartofler, pasta, kød, fisk, æg, mælk, tamari og tang.



Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.04.20 UGE 14

Påskeboller formet som påskekyllinger og påskeharer
Påskeboller formet som påskekyllinger og påskeharer

Brugere online : 227
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version