Hvordan laver man høje flødeboller


Du skal bruge glukose for at være sikker på at få en lækker flot høj flødebolle som ikke falder sammen når man dækker den med chokolade

Opskrift på perfekt flødebolleskum:
Skum til ca. 17 stk.

50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)

- Kom vand, glukose, sukker og vanilje i en lille gryde og kog massen til den når 117 grader (digital termometer bruges)
- Tag gryden af varmen
- Pisk æggehvider og den lille del sukker på højeste styrke i en røremaskine, samtidig med sukkerlagen hældes stille i
- Pisk i ca. 3 min.




Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 11.08.20 UGE 33

Abemad - frugtsalat med råcreme
Abemad - frugtsalat med råcreme

Brugere online : 608
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version