Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Leksikon
Bergamot
5 2 kuren Fastekuren alle taler om
a la carte
A la cheval
A la florentine
A la lyonnaise
A la milanaise
A la provencale
A PART
A part
A point
A.O.C.-vine
Abattis
abemad
Aberdeen angus
absint
ABSORBERE
Advocado
Afkøling af brød efter bagning.
Afparere
Agar
Agar-agar
Agurk til tzaziki
Ahornsirup
Aile
Aileron
Aïoli
Al dente
AL DENTE
Al nero di seppia
Allumettes
Alternativ til hvidløgssmør
Angostura
aperitif
Arborio ris
Arjar tjampoer
Arom
AROMATER
ASPIC
At banke kød uden "sprøjt"
Atwel
Au four
AU NATUREL
Avocado modnet natten over
Azuki bønner
Babi Ketjap
Babi Pangang
Bacalao
Bacon i microovn
Badehætte som låg
Badoise
bagepapir der passer i formen
Bagetip
Bagning
bagning af brød med gammelt brød
bain - Marie
Baldrian
Balsamico eddike
BARDERE
Bardere
Barquette
Basilikum i vindueskarmen
Bearnaise sauce
Bearnaise-sauce snyd!
Bechamel-sauce
Behøver ikke pille hvidløget
Belugalinser
Belugalinser
Bénédictine
Beurre maniér
Bien cuit
Bigarade
Bitre aubergineskiver
Bitter kiwi i smoothie
Bitter Rucola
Blanchere
blanchere
Blanchere
Blanke brød
Bliv slank med kostfibre
Blød salat
Bløde løg
Bløde løg
Bløde løg
Blødt bagepapir
Boller i Karry hurtigere
Bolognese
BORDURE
Bouillabaise
Bouillabaisse
Bouillon
bouillon
Bouquet
Bouquet
BOUQUET GARNI
Boysenbær
Braisere
Broccolistilke i salaten
Broche
brog af krydderier
Brune sennepsfrø
Brunoise
Brut
Brød
Brød med citrus-touch
Bulgur
Bulgur
Burger indpakning.
bøf stegning
Børne fødselsdag 5 års fotoskattejagt og 20 børn
Børnevenlige løg
Calamaro
Calasperra
calvados
Canapees
Carnaroli ris
Carpaccio
CARTE DU JOUR
Cassoulet
Champignon opbevaring
champignon trix
Chartreuse
chef de cuisine
CHEMISERE
CHIFFONNADE
Chili con carne
Chili mayonnaise
Chili sin carne
Chili-mayonnaise
Chinois
Chinoise
Chokolade er sundt! i små mængder
Chokolade på hvid bluse??
CICELERE
Citrongræs
Citronsaft, spar på citronen
CLARIFICERE
Clos
CONCASSE
CONSOMME
Corail
Cordon bleu
Coulis
coulis
COURT BOUILLON
Couscous
Cowboy Steak Rub
creme til frugtsalat
CRUTONS
Ctrongræs
Curacao
Cuvée
Danablu ost
danske pandekager
Dashi
DEGLACERE
DEGRAISSERE
Dej tilovers..
Déjeuner
Dejlig sprøde pandekager
Dekantere
Dekorative kager
Dekorative Pinde
DEKORERE
deller med sesam
Demi-Sec
Demiglace
Detektiv børnefødselsdag
Dildgranulat
Drambuie
Dresser
DRESSING
Drunch
Eau frappèe
Edelsûss
Emulgator
Emulgere
Engelsk/amerikansk omregning til dansk
Enotek
Er culotten rød indeni?
Er flødeskummen blevet for stiv
ESCALOPE
Essenser
et vand tip
ETAMINE
EVOO
FARSERE
Fast flødeskum
fastfood
Fed ost
Fedtfattig humous
Fedtfrie Pander/gryder
Fedtfrit hakket oksekød
feuille de brick
filodej
Fine
FINES HERBES
Fisk holdbarhed
Fjerkræ
FLAMBERE
FLANKERE
FLEURONS
Florentine
Flormelis af sukker
Foie Gras
FOND
FOND BLANCE
fond i isterningsposer
Form bollerne med isskeen
Form frikadeller uden problemer
Forslag til glasur
Franskbrød
Franskbrød.
Frappere
frikadeller
Friske gulerødder
FRIT , FRITURE
FROMAGE
Frys dine chili og ingefær
Frysning af fars
Fume
FUME
Færdigretter til fryseren
Føler du dig oppustet?!?
Galanga
Garnere
garniture
gastrik
gastronom
GASTRONOM
Gâteau
Gaufrette
GELANTINE
Geletine
Generale Fryse Tips
Genever
Gentiana
Ghee
GLACE
glasere
Glutenfri
Glutenholdige ingredienser
God lugt i køleskabet
god spagetti
Gomasio
Gourmet
Gr.
Granatæble
Grand Cru
Gratin
gratinere
GRATINERE
GRATING
Gremolata
Grenadine
Grillere
Guero
Gule ris
Gule sennepsfrø
gåsevin
gær opløses i sukker
Gærdej
Habanero
Hakket persille tip
Hami-melon
HARISSA
Harissa
Hasselbagte kartofler
Havtorn
Herford
Hiziki
Hjemmelavet bearnaise skiller
Hjemmelavet vanillesukker
Hoisinsauce
Hokaido græskar
Hold kartoflerne varme
Honningsvamp
Huchen
Hurtig Glasur til fastalavnsboller.
Hurtig opblødning af knækket couscous
Hurtig optoning af brød i ovn
Hurtige kødboller
Hurtige madpakker
Hvad er kulhydrater
Hvad er LCHF / Low Carb High Fat
Hvad er rysteribs?
Hvad er skyr?
Hvad er stenalderkost?
Hvad gør bagepulver?
Hvedespelt
Hvid balsamico
Hvide bønner
Hvidløgsolie
Hvor længe kan hårdkogte æg holde sig
Hvor meget fondant
Hvor meget proteinpulver?
hvor meget vejer en soltørret tomat
Hvordan laver man høje flødeboller
Hvordan slipper man af med bananfluer?
Hvorfor hedder det arme riddere
Hvorfor varme hveder?
Hvornår er dejen tilpas æltet?
Hvornår er fisken klar?
Hvornår er grillbøffen klar
I stedet for bacon
Ice Cream Soda
Indica ris
Ingen chokolade i huset?
Intet bananspild.
italienske toast af rester
Jalapeno
Jersy-koen
julienne
JULIENNE
julienne
Jus
Kabuli-gram
Kaffegrums i vasken
Kaffir limeblade
kage tips
kager
Kakao med karamelsmag
Kalorier i pizza
Kalorier i æble
Kandisere
KANDISERE
Karbonader
Karry
karry
karry retter
Karrypasta
karrysalat
Karse uden frøkapsler
Kartoflen ta`r saltsmagen
Kartofler pr. person:
Kasha
Ketjap manis
Kg.
Kikærter i fryseren
Klare isterninger
klassisk dreng
Klementiner.
Klipfisk
Knorr tomatsuppe
Kobe-kvæget
Koge ind
Kogte ris
kokos karry
Konfiture
Kostfibre
Krumkager
Krustade
Krydderbollesmag
Krydderier, der smager af noget
Krydderurter
Kød tips
Kød+salt
Kødhakker
Lactarius deliciosus
Laos
legere
Lemon presning
LIERE
Lodi-æblet
Longan.
Luftige røræg
Lysegrønne isterninger til drinks
lysserød lagkage
Lækker smørsovs
Løg uden tårer
Macadamia
Mad der ætser dine tænder!
Majs
Mandel olie
Maraschino
Marinere
Maskere
MASKERE
MEDALLONS
Mediumstegt culottesteg
MENUIERE
Méthode Champenoise
Meuniére-stegt
Micro-risengrød
Mirabella
MIREPOIX
Mirlin
Mis en bouteille au Château
Miso
Modne meloner
Montere
Mozzarella di latte di bufala
Mozzarella fior di latte
Muskovadosukker
Myrer, bagepulver og flormelis
Nachos med bacon
NAPERE
Naturlic fiber
Naturlic fiber
Naturprodukt
Nem kartoffelgratin
Nem måde at hakke chili m.m
Nem rengøring af grillrist.
Nemt at røre grill-marinaden
Nemt pillede æg
nemt skrælle løg
noilly prat
når du koger pasta...
Okra
Olie i kagedejen
Oliealternativ
olivenolie
Opbagt sovs
Opbevaring af kødnåle
ost er godt for tænderne
Paella Valenciana
Panaché
panade
Pancetta
Pandekagedejen klumper
Pandekagedejen skal hvile
panere
Papillote
Parere
PARFUMERE
PASSERE
Pasta di semola
Pasta pr. person:
Pasta skyllet i koldt vand
PASTEURISERING
pensionsfrugt
Perfekte gratis beholder til hjemmelavet ispinde
Pesto
pesto alternativ
Piebund
Pikant
pindemadder beregner
Piquere
Pistou
Pitabrød i kaffefilter
POCHERE
Pomerans
Pommes a la Creme
Pommes Alphonse
Pommes Alumettes
Pommes Anglaise
Pommes Anna
Pommes au Boullion
Pommes au Four
Pommes Caeés
Pommes Caramel
Pommes chips
Pommes Croqiettes
Pommes dÁil
Pommes Dauphinoise
Pommes Duchesse
Pommes en robe de chambre
Pommes frites
Pommes Lyonnaise
Pommes Mousseline
Pommes Pureé
Pommes Risolleés
Pommes Sauteés
Pommes Savoyarde
Pommes vapeur
Pommes Voisein
Poudre
Pouissin
Poulard
Poulet
presset citron
Presset honning
Pronto
Pure
PUREÉ
Pølsemandens pølser
Quinoa
Quinoa
Radiser holdes friske:
Ragout
Raske
REDUCERE
Ren ovnbund
Rengøring af Brænderrør til gasgrill
Rent dejfad
Réserve
Revet ost
Ricotta
Ris-ret
Rosmarin olie
Rosso
ROTI
Rôti
Roux
rugbrød
Rå kartoffeler i leverpostej
Rød mangold
Rødbeder i æggedeleren
Røde kidneybønner
Rødkål med fiff!
Rødvin's rest
Rødvinen er for kold.
Salat
Salmoriglio
Saltimboca
Sambal Oelek
Sandel
Sandwich mængder udregning
Sauce og sukker
SAUTERE
Selv-hævende mel
Sennep frø sort hel
Sennepspulver
Server mål & vægt
Skamkoge
Skjult blomkål
Skræl ingefær med en teske
Skræl osten !
Skyr
Skært
Slangudtryk
Slank lasagne
Slankeråd generelt
Slankeråd om "Flødeskum"
Smag til bollerne
Smagsforstærkere fra naturens side
Soignere
sorbet
Sorte sennepsfrø
Souffle
Souper
Souper
Souvlaki
Sovs og melsmag
Spar på fedtet
spar på fløden
Spar på varmen...
Spiselige blomster
Sprød brødskorpe
Sprød salat
Sprød skorpe paa brød
sprøde pandkager
sprøde svær på stegen
Spätzlehobel
Stramme flute og brød dej op
Strudel
Stuffed
Styr på isterningerne
Styr på snobrødet over bålet
sukkerspirer
Sund panering
Suppevisk
Surf´n´turf
SURPRISE
Sushi ingefær
Svampede gulerodsboller
Svitse
Syltetøj
Sød
Sød chilisauce
Sød soya
Sødemiddel i stedet for sukker
Tagine
Tagliatelle
Tahin
Tamarin
Tandoori masala
Tapenade
Temperering af chokolade (hvid, mørk, lys chokolade)
Tian
til rødvinsdrikkere
Tip imod krystaliseret flødeis
Tip ved bagning
TOAST
TOUNERE
Tranche
Tranchere
TRANCHERE
tynde chokoladelag i den hjemmelavede is
Tærtebunde
Tærter
Tørgær
Tørgær vs. alm. gær
udrulning af marcipan
Undgå grå kogt blomkål
Undgå jord under neglene.
V.D.Q.S.-vine
V.Q.P.R.D.-vine
Vallen fra youghurt
Valnøddeolie
Vanilleekstrakt, hjemmelavet
Vaporisere
vaskede løg!
Veloutè
Vignoble
Vilde ris
Vilderis a lá popcorn evt. til drinks
vildt tilbehør
Vildt tips
Vin de Pays
Vin de Pays
vin de table
Vin de Table
Vinguide
Vintage
Wasabi
Won-Ton pasta
åle·kvabbe
Æg i vin
Æltning af dej
Økologi
Ølguide
Østerssauce
Forside
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 09.03.21 UGE 10
Beskøjter
Brugere online : 334
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version