En virkelig lækker fastelavnsbolle lavet af vandbakkelser, når de er så små er de gode med forskellige typer fyld. Vandbakkelser med cremefyld hedder også Chokolade Eclairs
Fastelavnsboller med flødecreme var dagens opskrift den 31.05.2018
Tænd ovnen på 200 gr. Kog vand & smør, hæld melet i under kraftig omrøring. Rør i dejen til den er glat, tilsæt salt og rør æggende i et af gangen. Rør mellem hvert æg. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud. Lav 30-35 små toppe på bagepapir og bag vandbakkelserne i midten af ovnen ved 200 Grader i 15-20 min. lågen må ikke åbnes.
Pisk æg og sukker sammen i en tykbundet gryde.
pisk mel og mælk i, og bring cremen i kog ved konstant piskning, gør cremen mere tyk med maizena.
Fløden piskes og blandes med den afkøles creme
Når vandbakkelserne er kolde skæres de over og fyldes med flødecreme og pyntes med fx. glasur.
- ribsgele, flormelis blandes med vand = lyserød
- flormelis blandes med vand = hvid og drysses med krymmel
- kakao, flormelis blandes med kaffe = mørk brun
til de voksne
- flormelis blandes med mørkrom = hvid og drysses med krymmel (romsnegl)
- flormelis blandes med baileys= lys brun
- flormelis blandes med kaffe = brun
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)