Uhm, King Chicken laver nogle dejligt rotisseri-stegte kyllinger. Derfor denne opskrift, når der er tid til selv at lave det og jeg vil have en lidt lækker middag i weekenden.
Marinaden blandes i en lille skål. Kyllingen klippes op langs med brystbenet. Den smøres med marinaden både ud- og indvendigt og marineres i 1 time eller mere.
Placer kyllingen med skindet opad på en bageplade og steg ved 200 ºC i ca. 1 time. Når lårene kan løsnes, er den færdig.
SERVERING
Servér med Pomfritter med rosmarin og hvidløgs-/chili-mayo og Coleslaw – se under mine opskrifter. Den er også lækker med flødekartofler og en grøn salat.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)