Smør kyllingen med honning og drys paprika, salt og peber på. Lægges i et ovnfastfad eller i en stegepose i en bradepande. Steg kyllingen som anvist på pakken ca. 70 min. per kg.
Vask grønsagerne og hæld kogende vand over sugarsnaps'ne 1 min. Så de stadig er sprøde. Skær dem herefter i 1 cm store stykker. Del broccolien i små buketter og kog dem i 2 min. Hæld straks koldt vand over. Skær rødløget i tynde både. Mandlerne overhældes med kogende vand og smuttes. Drys med salt og rist dem herefter i ovnen 15 min. Bland babyleaves, broccoli, sugarsnaps, mandler og rødløg i en skål og dryp oivenolie over.
Vask auberginerne og prik med en gaffel. Bag dem hele i ovnen på en bagerist ved 200 grader i 30-40 min. til de er møre. Halver´dem og skrab al kødet ud med en spiseske. Blend det med citronsaft, tahin, spidskommen, presset hvidløg, olie, salt, peber og persille.