- Nakkefileten lægges i stegeposen eller rømertopf
- Posen eller rømertopf lukkes og placeres på en bageplade eller i en alu-bakke hvis i grill. Hvis i stegepose prikkes et par huller i stegeposen.
- Kødet skal nu være i ovnen i ca. 9 timer.
- Lad kødet køle lidt ned hvor efter kødet pilles fra hinanden med en gaffel.
- Når nakkefileten er pillet fra hinanden fyldes burgerboller med halvt kød og halvt coleslaw
Coleslaw Fremgangsmåde
Snit hvidkålen meget fint, riv gulerødderne groft, gerne i tændstiklignende strimler, bland kål og gulerod. Stil blandingen koldt
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Kom kålblandingen i marinaden og lad trække i min. 30 min. hvor man løbene vender blandingen.
Rør coleslaw-dressingen sammen.
Hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt, helst lige før serveringen.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)