Pappardelle med svampe, rucola og bacon


Pappardelle med svampe, rucola og bacon
Opskrifter   > Pappardelle med svampe, rucola og bacon


(Opskriften fortsætter under reklamen)


Pappardelle har en lækker konsistens der, kombineret med flødens fylde, den salte og røgede bacon og rucolaens lette bitterhed, gør denne pastaret uimodståelig. Samtidig kan den varieres med f.eks. Karl-Johan svampe eller Kantareller.

Antal gange opskriften er vist Vist
9.027
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
2-3
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
60 (min.)

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Anrettes i en pastatallerken med parmesanflager (brug en skrællekniv) og en rucola mængde efter eget ønske.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 04.12.20 UGE 49

Marcipan med karamel og chokolade
Marcipan med karamel og chokolade

Brugere online : 434
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version