Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Koldhævede boller
Opskrifter
>
Koldhævede boller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Sindrig nemme morgenboller der næsten laver sig selv
Vist
7.722
Favorit
2
Opskrift af:
Tanja Stoor
12-14 stk
Tid
30 min (min.)
Kategori
Bagværk
Boller
Diabetes
Kaloriefattig
Morgenmad
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
5 dl koldt vand
30 gram gær
2 tsk groft salt
3 tsk flydende sød
100 g rugmel
100 g havregryn
Ca. 400 gram hvedemel
50 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Hæld vandet i en skål og opløs gæren deri.
Tilsæt salt og flydende sød
Rør rugmel, havregryn og kerner i og dernæst hvedemel lidt af gangen.
Rør til dejen er sammenhængende, men stadig fugtig og med konsistens som en tyk grød.
Dæk dejen til og stil den i køleskabet minimum 8 timer.
Sæt ovnen på 200 grader.
Slå dejen ned med en ske og læg dejen i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. (Det er en fordel hvis der kommer lidt vand på skeen).
Bag bollerne i 15-17 minutter og køl dem af på en bagerist.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Fastelavnsboller med crem & syltetøj
Chokoladekage (Mors den nemme)
Super lækre fødselsdagsboller
Toffee-brownies
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 28.02.21 UGE 08
Grov go'e boller
Brugere online : 337
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version