Tentoura


Opskrifter   > Tentoura


En græsk valnøddelikør specialitet som er blevet produceret i byen Patras siden det 15. århundrede. Tentoura er gylden mørk i farven, og hvis nydes i en espresso kaldes den en “corretto”. Valnødder plukkes omtrent 18. august.

Antal gange opskriften er vist Vist
4.374
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
ca. 1,5 ltr.
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
30 (min.)
Kategori

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU






RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 30.05.20 UGE 22

Oliventapenade
Oliventapenade

Brugere online : 316
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version