Fiskesuppe med laks og perlebyg


Fiskesuppe med laks og perlebyg
Opskrifter   > Fiskesuppe med laks og perlebyg


(Opskriften fortsætter under reklamen)


Smager helt fantastisk, evt. varm en pande op og "grill" jomfruhummer hoveder som man så lægger i suppen når den koger og tages så op når den blendes. kødet fra jomfruhummerene kan flamberes i cognac og lægges i suppen lige inden servering.

Antal gange opskriften er vist Vist
10.079
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
8
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
120 (min.)
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
sog_adv Se og køb på Køkkenuniverset.dk

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Serveres sammen med flute og en god hvidvin Perlebyg stilles i en skål ved siden af suppen og man kan så tage den mængde man har lyst til ned i suppen, hvis man har lyst.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 

Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 14.06.21 UGE 24

Kartoffeltårn
Kartoffeltårn

Brugere online : 245
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version