Fiskesuppe med laks og perlebyg


Fiskesuppe med laks og perlebyg
Opskrifter   > Fiskesuppe med laks og perlebyg


Smager helt fantastisk, evt. varm en pande op og "grill" jomfruhummer hoveder som man så lægger i suppen når den koger og tages så op når den blendes. kødet fra jomfruhummerene kan flamberes i cognac og lægges i suppen lige inden servering.

Antal gange opskriften er vist Vist
8.135
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
8
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
120 (min.)

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Serveres sammen med flute og en god hvidvin Perlebyg stilles i en skål ved siden af suppen og man kan så tage den mængde man har lyst til ned i suppen, hvis man har lyst.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER


Bruger område!

Opret en bruger for at benytte indkøbslister, favoritlister og private noter m.m. (virker både i App'en og på Maduniverset.dk)

Opret bruger

Log ind


 
Følg Maduniverset på Pinterest

DAGENS OPSKRIFT 16.09.19 UGE 38

Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce
Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce

Brugere online : 157
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version