Svits de hakkede løg og hvidløg i olie og drys 2 spsk. oregano på. Tilsæt de flåede tomater og smag til med honning, salt og peber. Lad det simre i 10 min. Imens damper du spinaten. lad smørret smelte i en gryde og tilsæt spinat og muskatnød. Lad bouillonterningen smuldre i og tilsæt hurtigt lidt vand i bunden af gryden. Læg låg på og damp et par min.
Fjern skindet fra laksestykket og skær det ud i ½ cm tykke skiver.
Smør et stort ovnfast fad og hæld halvdelen af tomaten saucen i som nederste lag og fordel lakseskiverne i det. Hæld 1/3 mornaysauce over. Læg et lag lasagneplader over. Klip dem evt.til så de passer præcis i fadet.
Hæld vandet fra spinaten og fordel det over lasagnepladerne. Drys med feta og hæld endnu 1/3 mornaysauce over. Fordel sidste lag lasagneplader over spinat og feta. Hæld resten af tomatsaucen over pladerne og fordel rødspætterne øverst. Hæld resten af mornaysaucen over og drys med resten af oreganoen og lidt salt og peber.
Sæt lasagnen i ovnen i 40-45 min ved 200 grader midt i ovnen. Når der er 20 min tilbage, tages lasagnen ud og der drysses krebsehaler og ost over, herefter sættes lasagnen tilbage i ovnen.