Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand og rest
1½ l vand
200 g hakket, magert svinekød
1 spsk vegetabilsk olie (Shop Asia)
3 fed hakket hvidløg (Shop Asia)
1 kylling bouillon terning (Shop Asia)
6 hakkede forårsløg (Shop Asia)
1 spsk fiskesauce (Shop Asia)
150 g jasmin ris (Shop Asia)
2-3 spsk hakket, frisk koriander (Shop Asia)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
1. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
2. Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
3. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander
SERVERING
"(Shop Asia)" betyder at varen kan købes hos os:
www.shopasia.dk