Opløs gæren i vandet og tilsæt smeltet let afkølet smør, yoghurt, appelsinskal, salt og sukker. Rør melet i lidt efter lidt og ælt til sidst dejen med hænderne. Tilsæt mel, til dejen ikke klistre mere. Lad den hæve 30-45 min. Del dejen i to og rul den ud som en pizza. Skær enten 8 eller 16 trekanter med en pizzaskærer.
Bland remoncen ved at rive marcipanen på rivejern og rør det med smør og sukker. Fordel en lille klat på hver trekant og rul dem sammen. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem efterhæve 30 min.
Pensel dem og strø evt. med perlesukker (eller giv dem glasur efter de er bagte og afkølede).
Lad dem bage 10-12 min ved 200 grader.
SERVERING
Serveres til eftermiddagskaffen eller på weekend morgenbordet.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)