Gåsebryst


Gåsebryst
Opskrifter   > Gåsebryst


(Opskriften fortsætter under reklamen)


Gåsebryst er en dansk klassisk flødekage som består af butterdej eller lagkagebund og for det meste et tyndt lag sveskemos og der på flødeskum som er blandet med vanilje, flormelis og husblas og til sidste et lag marcipan

Antal gange opskriften er vist Vist
8.632
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
5-7 stk.
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
50 (min.)
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
sog_adv Se og køb på Køkkenuniverset.dk

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Pyntes med chokolade striber. Smelt chokolade og hæld i en dybfrostpose, skær lille hul og lav striber og kagen



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 

Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 11.05.21 UGE 19

Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce
Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce

Brugere online : 382
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version