Gåsebryst


Gåsebryst
Opskrifter   > Gåsebryst


Gåsebryst er en dansk klassisk flødekage som består af butterdej eller lagkagebund og for det meste et tyndt lag sveskemos og der på flødeskum som er blandet med vanilje, flormelis og husblas og til sidste et lag marcipan

Antal gange opskriften er vist Vist
3.526
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
5-7 stk.
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
50 (min.)

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Pyntes med chokolade striber. Smelt chokolade og hæld i en dybfrostpose, skær lille hul og lav striber og kagen



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER


Bruger område!

Opret en bruger for at benytte indkøbslister, favoritlister og private noter m.m. (virker både i App'en og på Maduniverset.dk)

Opret bruger

Log ind


 
Følg Maduniverset på Pinterest

DAGENS OPSKRIFT 16.09.19 UGE 38

Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce
Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce

Brugere online : 434
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version