Ovnen tændes på 175° C (varmluft). Sukker, mel, havregryn, kanel, vaniljesukker, salt, bagepulver og natron blandes sammen i en stor røreskål.
Pisk æggene sammen og hæld dem i skålen sammen med olie. Riv squashen på den grove side af rivejernet og tilsæt den. Rør dejen sammen. Hak den mørke chokolade og mandlerne groft, og rør begge dele i dejen.
Hæld dejen i en bradepande på ca. 25×35 cm. – enten smurt med lidt fedtstof eller foret med bagepapir. Kagen hæver til ca dobbelt højde under bagningen. Bag squashkagen midt i ovnen i 45 minutter.
Check gerne squashkagen med en strikkepind el gaffel.
SERVERING
Serveres med flødeskum
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)