Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Grahamsbrod
Opskrifter
>
Grahamsbrod
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
8.269
Favorit
1
Opskrift af:
Fnuggi
1 stk.
Kategori
Bagværk
Danmark
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Surdej:
200 g grahamsmel (3 1/2 dl)
1/4 L kaernemaelk
50 g gaer
1 1/2 dl lunkent vand
2 tsk. salt
250 g grahamsmel (4 dl)
ca. 150 g hvedemel (2 1/2 dl)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Surdej:
Grahamsmel og kaernemaelk staar tildaekket 1-2 dogn.
Gaeren udrores i vandet.
Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsaettes, og dejen aeltes godt sammen.
Stilles til haevning et lunt sted i ca. 1 time. Formes tilbrod og efterhaever paa pladen i ca. 30 min. Brodet ridses.
Bagetid: 35 min. ved 200 grader.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Formbrød med bageenzym
Frugttærte med kokos
Toastbrød
Blåbærmuffins
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 01.03.21 UGE 09
Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)
Brugere online : 414
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version