Smelt smørret, lad det kole af og tilsæt sukker. Rør grundigt og rør ægene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og halvdelen af de hakkede valnøddekærner.
Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med en blanding af hakkede dadler og groftreven æble.
Bred dejen ud i et smurt fad. Drys resten af de hakkede valnødder over og bag kagen lysebrun.
Bagetid: ca. 45 min. på midterste ribbe i ovnen ved 190-200 grader.
SERVERING
Variation:
Kagen kan laves med hasselnøddekaerner eller mandler i stedet for valnødder.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)