Skær små stykker skind af rundt omkring på lammet, ca på størrelse med en 2-krone. Gnid dem let med citron. Skær ind i kødet indtil du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet. Knus en lille håndfuld rosmarin og 1 tsk salt i en morter. Tilsæt hvidløg og 1/2 spsk olivienolie og knus det med. Gnid denne blanding på de huller du har lavet i skindet og ind i "lommen" langs benet. Skindet krydres med salt og drysses med rosmarin. Bind en masse rosmarin rundt om kødet. Smør lidt olie på en tykbundet bradepande og læg lammet herpå. Steg den i ovnen på 225 og vend køllen ca hver halve time, til den er færdig. Ca. 1 1/4-1 3/4 time.
SERVERING
Server med en bønnesalat og stegte kartofler-
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)