Fordel fingerkagerne (Biscoti) i bunden af et fad. Dryp den kolde kaffe og vinen på.
Del æggene og pisk blommerne lyse med 3 spsk. sukker. Vend de piskede æggeblommer godt sammen med Mascarponen.
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt resten af sukkeret og pisk dem helt stive. Vend massen i Mascarpone-cremen med store luftige tag.
Fordel cremen over kagerne.
Drys med kakao over kagen gennem en fintmasket sigte, og stil kagen i køleskab i 3-4 timer før servering.
Mascarpone er en form for ost/creme fraiche og den kan købes i de fleste ostehandlere og efterhånden i en del supermarkeder.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)