Porrerne skæres i skiver og lægges i vand, så eventuelle jordrester kan falde til bunds.
Brislerne ordnes og blancheres, dampkoges på et lag af urter(1 gulerod -
1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min.
Porrerne blancheres og vandet sigtes fra. Porrerne hældes tilbage i gryden, tilsæt fløde. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand).
De møre brisler skæres i skiver, og vendes i en blanding af paprika-mel-salt-peber.
Brislerne steges på varm pande i lidt olie. Servers på toppen af porre-
cremen i tarteletterne og pyntes med purløg.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)