Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Vildtragout med champignon og rosmarin
Opskrifter
>
Vildtragout med champignon og rosmarin
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vildtragout med champignon og rosmarin var dagens opskrift den
04.09.2020
Vist
38.910
Favorit
2
Opskrift af:
Christina B Petersen
4 personer
Kategori
Andet
Æble
Hovedret
Danmark
Påske
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 gram rådyr i tern.
50 gram smør.
2-3 store løg.
Ca. 250 gram champignon.
1 spsk. friskhakket rosmarin.
1 spsk. æblegéle.
3 dl. halvtør hvidvin.
3 vildtfond.
2-3 dl. økologisk piskefløde.
1 spsk. majsstivelse.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Brun kødet i en stegegryde i smørret, hak løgene og brun dem med.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte og svits dem med.
Tilsæt rosmarin, æblegéle, hvidvin og fond, kog ragouten sammen ca. 1 time til kødet er mørt, og udrør majsstivelsen i fløden og rør det i ragouten.
Kog det kort igennem, og smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med flutés og grøn salat.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Varm hjemmelavet kakao med chokolade
Bananmuffins II
solsikkerugbrød uden surdej
Hveder med meget gær
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 05.03.21 UGE 09
Kanelsnegle kagemand
Brugere online : 473
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version