Skal og saft fra 2 limefrugter blandes med saften af 7 citron, saften af en appelsin, 7 dl olie og 4 spsk. soya
Røgeost-dip-sauce:
1 stor rygeost uden kommen, gerne økologisk, røres med 1,5 dl Cremefraiche 9% og smages til med sal, peber og hakket purløg.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Laksen marineres 1/2-1 time i køleskabet. Grillen pensles med olie, inden fisken kommes på. Grillen skal være godt varm, og fisken skal ligge med skindsiden nedad. Efter ca. 5 min. vendes fisken forsigtigt og grilles ca. 5 min. yderligere. Laksen er færdig, når kødet er fast. Laksen anrettes med skindsiden nedad.
Server dampende varme nykogte kartofler og grønne asparges til.
l tilfælde af dårligt vejr: Den marinerede laks lægges i et ildfast fad, pensles med olie og med skindsiden nedad. Bages i ovnen ved 200° C i 10-15 min. til den er fast i kødet.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)