Hæld vand i en bradepande og sæt den i ovnen (vandbad). Forvarm ovnen til 175 grader.
Udsten sveskerne, kom dem i en skål med appelsinsaft og citronsaft og skal lad dem trække et par timer. Hak chokoladen fint og kom den i en skål tilsæt gradvist den varme kaffe så chokoladen smelster helt. Rør det godt sammen. Kør lever og spæk igennem kødhakkeren eller kom det i foodprocessoren sammen med løg, lauerbærblade og timian.Kom blandingen i en skål og tilsæt hakket svinekød samt chokolade/kaffeblandingen. Smag til med salt og peber. Læg postejblandigen lagvis med sveskerne som er grof hakket i en smurt form. Stil formen i vandbadet og bag postejen 1-1 1/2 time. Tilsæt yderligere varmt vandt hvis vandbadet fordamper undervejs. Stil postejen koldt ca. 6 timer før servering.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)