Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Klipfisk
Opskrifter
>
Klipfisk
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
19.689
Favorit
0
Opskrift af:
Kurt G. Pedersen
4 Portioner
Kategori
Fisk
Hovedret
Danmark
Nytår
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500-750 g Klipfisk.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Klipfisken skal ligge i rigeligt, koldt vand i et døgn. Er klipfisken meget slattet, bør
vandet skiftes nogle gange.
Tag fiskestykkerne op, fjern skindet og skærm dem i portionsstykker. Fisken sættes over i rigeligt, koldt vand.
Skal småkoge under låg i 20 minutter.
SERVERING
Serveres med kartofler, smeltet smør, hakket hårdkogt æg og fiskesennep.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Laks med ananas
Fyldig skaldyrssuppe
Fiskefilet med kartofler og persillesauce.
Fiskelasagne med rødspætter og laks
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 17.04.21 UGE 15
Grillspyd
Brugere online : 351
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version