Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe


Opskrifter   > Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe


(Opskriften fortsætter under reklamen)


Antal gange opskriften er vist Vist
41.020
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Antal opskriften er til
250 g. kølle / person.
Hvor længe opskriften er om at lave Tid
30 + 1.30 (min.)
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
sog_adv Se og køb på Køkkenuniverset.dk

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Enebær og estragon fjernes fra stegeskyen. Skyen og svampene gives et opkog, tilsættes flødeosten og smages til med salt og peber. Retten serveres med rodfrugtsgratiné og solbær/brombær syltetøj.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 

Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 13.04.21 UGE 15

Flødestuvet spinat
Flødestuvet spinat

Brugere online : 585
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version