Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Stegte ris med kylling og æg
Opskrifter
>
Stegte ris med kylling og æg
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
22.451
Favorit
6
Opskrift af:
Elsebeth Solskin Christophersen
6 pers.
Kategori
Ris
Hovedret
USA
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kylling
200 g basmati ris, kogt
1 ds. wokgrønsager
1 løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
4 æg
vindruekerneolie
salt, peber
1 spsk karry
1 dl bouillon
Soya:
½ dl kikkoman soyasauce
saft af ½ citron
2 spsk sesamolie
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kog kyllingen i letsaltet vand. Pil kødet af benene. Lav evt. en karrysuppe til forret af kyllingevandet og lidt af kyllingen.
Hak løg, hvidløg og gulerod i små stave.
Pisk æggene med ½-1 dl vand, krydr med salt og peber og steg på en pande, mens du roder rundt i massen. stil til side.
varm olien i en stor wok, svits de hakkede grøntsager med karry. Tilsæt dåsen med wokgrøntsager, kylling, og røræg.
Tilsæt herefter risene og rør godt rundt. Før det begynder at hænge fast i wokken, hældes bouillon eller kyllingefond ved.
SERVERING
Rør ingredienserne sammen til soyaen, og server straks.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Spinatpie
Stege ris som på en asiatisk restaurant
Klatkager
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 17.04.21 UGE 15
Grillspyd
Brugere online : 362
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version