Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Dim sum
Opskrifter
>
Dim sum
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
40.937
Favorit
4
Opskrift af:
Elsebeth Solskin Christophersen
4 pers
Kategori
Wok
Frokost
Kina
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Dejen:
150 g hvedemel
50 ml kogende vand
25 g koldt vand
7½ ml madolie
Fyldet:
80 g hakket svinekød
7½ ml light soja sauce
1 tsk. rørsukker - gerne demerara sukker
2½ tsk. sesamolie
1 tsk.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Dejen:
Sigt hvedemelet ned i en skål og ælt det kogende vand i melet lidt efter lidt.
Hæld herefter det kolde vand samt olie ved og ælt til en glat dej.
Skær dejen ud i 16 mindre stykker og rul dem tyndt ud til små runde cirkler!
Fyldet:
Kom alle ingredienserne i en skål.
Krydder med salt og peber og rør det godt sammen.
Kom lidt fyld på midten af hvert stykke dej.
Fold dejen op omkring og luk til.
Lav en wok eller gryde klar med kogende vand i.
Stil din bambus damper over og læg dine små dejklumper/dim sum herpå og kom låget over.
Damp dem herefter 5-10 minutter.
Fjern så låget og server med det samme!
Dim sum kan spises som en enkelt lille ret sammen med flere andre ting.
Prøv, dampede spinat blade, lidt soja sauce og måske stegte store rejer.
Eller gør som mange af kineserne i shanghai: tag og spis dem som de er!
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Yakisoba
Hurtigwok m. rejer
Kinesisk nudelret
Wokstegt kylling med sød chilisovs
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 22.04.21 UGE 16
Mælkebøttemarmelade
Brugere online : 334
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version