2 gullerødder-ca 20perleløg-en lille håndfuld rosiner- ca 100 g sukker
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Gullerødderne skrabes og halveres derefter snittes de i fine stænger og steges møre på pande med smør el.olie
lige før de er færdige, tilsættes løg og rosiner og steger med et par min.Tages af panden som rengøres. Herefter kommes sukker på en tør pande på høj varme, når det er gylden skrues ned tilsæt en klat margarine og kom tilbehøret i, til det er brunet som brunede kartofler
SERVERING
ved severing toppes det op på tallerknen
kan bruges til næsten alle kødretter som skal være lidt festlige
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)