Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Lange Frikadeller
Opskrifter
>
Lange Frikadeller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
22.381
Favorit
4
Opskrift af:
Peter Hesselø
18-24
Tid
60-180 (min.)
Kategori
Svinekød
Hovedret
Danmark
Frikadeller
Svinekød
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. hakket svinekød
2 stk. æg
3 spsk. hvedemel
2 spsk. havregryn
2 tsk. groft salt
2 tsk. stødt peber
2 tsk. paprika
1 tsk. stødt chili eller karry
150 ml. mælk
1 stk. løg
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kød og æg røres godt op i en stor skål.
Løget hakkes fint og røres op i skålen.
Hvedemel, gryn og krydderier blandes godt i en lille skål før de tilsættes til kødmassen.
Tilsæt 100 ml. mælk og rør det hele grundigt igennem.
Stil skålen i køleskabet i ca. 30 min.
Rør de sidste 50 ml. mælk op med kødmassen.
Form med 2 spsk. nogle små aflange klumper og steg dem på begge sider på panden til de er pænt lysebrune.
SERVERING
Kan serveres på mange måder, den vi sidst brugte var sammen med rødkål og aspargeskartofler og brun sovs.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Mexicansk farsbrød
Seranopølse med oliven og rosmarin.
Indbagt mørbrad
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 25.02.21 UGE 08
indbagt oksemørbrad / Beef Wellington
Brugere online : 741
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version