- Smelt smør, lad det afkøle en smule og hæld det i gær-/mælkeblandingen.
- Tilsæt salt, sukker, vanillesukker og kardemomme.
- Tilsæt mel, indtil dejen er smidig og blød og ælt grundigt.
- Stil til hævning, indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse.
- Dejen udrulles og stikkes ud med et glas (eller skæres i firkanter). Lukkes omhyggeligt omkring en klat creme og sættes i papirforme eller på bageplade.
- Pensles med pisket æg eller mælk.
- Bages ved 200 grader i ca. 15 min. (eller indtil de er gyldne).
SERVERING
Fastelavnsbollerne afkøles lidt, hvorefter de pyntes med hvid eller anden farve glasur! UHM! :-)
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)