Tænd ovnen på 225 grader. Skyl og tør lammekøllen. Gnid hele køllen med salt og peber. Spæk den med små stykker hvidløg og rosmarinnåle. Læg kødet på stegeristen over bradepanden med skindsiden opad. Skær smørret i småstykker og fordel det over kødet. Brun kødet i ovnen ca. 20 min. Skru derefter ned til 180 grader og steg køllen 20-25 min. pr kilo, hvis stegen skal være let rødlig indeni. Ønskes kødet mere gennemstegt, beregnes 30-35 min. pr. kilo.Tag stegen ud. Hold den varm under folie og lad den hvile 15 min. for at saften kan samle sig inden udskæringen.
SERVERING
Skær stegen i skiver og servér evt. flutes, blandet salat, eller krydrede kartoffelbåde til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)