Grøntsagerne renses og skæres i mindre stykker, der svitses i lidt fedtstof (brug evt. lidt af fedtet fra baconet). Karry tilsættes og svitses med.
Buillonen tilsættes.
Der laves en suppevisk af toppen fra grøntsagerne og timiankvisten, som bindes sammen med madsnor og kommes i gryden.
Suppen småkoger ca. 20 min. Suppevisken fjernes, og der smages til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med drys af sprødstegt bacon og evt. hakket persille.
Flytes eller et godt madbrød spises til.
Prøv at få fat i bacon af god kvalitet. Find en slagter, der selv laver sin bacon, der er virkelig stor forskel på smagen og man slipper for, at den pumpede bacon "skummer og koger" på stegepanden.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)