50 g Smør. 1 dl. ælk. 25 g Gær. 1 1/2 spsk. Sukker. 1/4 tsk. salt. 1 Æg.275 g Mel. 3 spsk. Hakket chokolade. Æg til pensling.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Smelt smør og tilsæt mælken. Opløs gæren deri. Tilsæt sukker,salt,Det sammen pisket æg og mel. Bland chokoladen i dejen der er blød.Lad dejen hæve ca. 30 min. Beklæd en plade med papir. Sæt bollerne med en ske på pladen.Lad bollerne hæve ca.25-30 min. pensel bollerne med sammen pisket æg. Bag bollerne i ovnen ved 200 Grader i 15 min.
SERVERING
Til fødselsdag
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)