24 Muffinsforme. Olie. 3 Plader Frisk butterdej. 300 g Røget laks. 3 dl. Cremefraise 18 %. 6 Æg. 1 Rødløg.1 Bundt dild. Peber og lidt salt.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Smør 24 muffinsforme med olie. rul butterdejen let ud. Tryk cirkler ud med en kop ca. 10 cm i dia. Og beklæd de smurte forme. Skær laksen i små strimler. Pisk cremefraise og æg sammen. Hak dild og rødløg og kom det i æggemassen. Krydder med peber(hold lidt igen med saltet, da laks og dejen kan være ret saltet) Bag laksehapserne i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Massen skal være fast og de skal være lysebrune.
SERVERING
Det ser rigtig flot ud på en salat bund. Det er en nem forret og den smager dejligt. Velbekommen..