1 bundt forårsløg (med noget af det grønne) i skrå skiver på 2 cm
2 gulerødder i skrå skiver på 1/2 cm
1 mellemstor squash i skrå skiver på 1/2 cm
2 tsk. finthakket hvidløg
4 spsk. sweet chili dip sauce
4 spsk. limesaft
2-3 tsk. sukker
2-3 spsk. fiskesovs
4-5 spsk. vegetabilsk olie til stegning
Tilbehør:
Tynde strimler af usprøjtet lime- eller citronskal (julienneskårne)
Saltede peanuts
Kogte jasminris
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rens og klargør alle ingredienser og stil dem parat. Opvarm olien i en wok, og steg hvidløg et øjeblik heri. Tilsæt dernæst det strimlede kyllingekød, og lad det stege 4-5 minutter ved stærk varme og under omrøring sammen med sød chilisovs og limesaft. Fjern kyllingekødet fra wokken med en hulske og stil det til side. Kom eventuelt lidt mere olie i wokken, og steg grøntsagerne med de resterende krydderier et par minutter ved stærk varme og under omrøring (ikke for længe - grøntsagerne skal bevare deres sprødhed). Tilsæt lidt vand. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og smag til med sukker og fiskesovs.
SERVERING
Anret på fad, drys med citronstrimler og peanuts og servér straks sammen med kogte ris