(Opskrift fortsætter under reklamen)

Franskbrød med sesam og squash

Franskbrød med sesam og squash
Linda

TID
2 timer (min)
Opskrift glæde: (68 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Franskbrød med sesam og squash har været besøgt 7514 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)


Ingredienser



Fremgangsmåde


Squashen rives groft på rivejern. Kommes i en skål, sammen med salt og det røres sammen. Squashen stilles overdækket med et rent viskestykke. Efter mindst ½ time sies squashen og kommes i viskestykket, som vrides godt, så det meste væde kommer ud af squashen. Obs: Brug et af dine mindre pæne viskestykker, for det kan godt blive lidt misfarvet. Gær udrøres i kærnemælk (fingervarm) tilsat med sukker i en stor røreskål. Den revne squash og sesamfrø tilsættes og det røres sammen (brug gerne en elpisker). Melet tilsættes lidt ad gangen under æltning (også gerne med elpisker),indtil dejen slipper skål og pisker. Sesamolien tilsættes. Der æltes igen - grundigt. Eventuelt tilsættes mere mel, indtil dejen slipper og ikke klæber. Dejen stilles til hævning et køligt sted 1 time (til dobbelt størrelse), overdækket med det våde viskestykke. Dejen deles i tre lige store stykker, der formes til pølser/brød. Der pensles med sammenpisket æg på oversiden og pøserne rulles i sesamfrø. De anbringes på en bagepapirbeklædt bageplade. Der skæres tre skråsnit med en skarp kniv i overfladen af hvert brød. De stilles til efterhævning ½ time. De bages ved 200 grader (varmluftovn) i ca. ½ time nederst i ovnen. Brødene bliver dejligt sprøde i overfladen, og smager himmelsk med en skive ost, når de stadig er lune. Brødene er fryseegnede - bare kom dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter, når de er tøet op - så smager de som var de nybagte!




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser
Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Squashen rives groft på rivejern. Kommes i en skål, sammen med salt og det røres sammen. Squashen stilles overdækket med et rent viskestykke. Efter mindst ½ time sies squashen og kommes i viskestykket, som vrides godt, så det meste væde kommer ud af squashen. Obs: Brug et af dine mindre pæne viskestykker, for det kan godt blive lidt misfarvet. Gær udrøres i kærnemælk (fingervarm) tilsat med sukker i en stor røreskål. Den revne squash og sesamfrø tilsættes og det røres sammen (brug gerne en elpisker). Melet tilsættes lidt ad gangen under æltning (også gerne med elpisker),indtil dejen slipper skål og pisker. Sesamolien tilsættes. Der æltes igen - grundigt. Eventuelt tilsættes mere mel, indtil dejen slipper og ikke klæber. Dejen stilles til hævning et køligt sted 1 time (til dobbelt størrelse), overdækket med det våde viskestykke. Dejen deles i tre lige store stykker, der formes til pølser/brød. Der pensles med sammenpisket æg på oversiden og pøserne rulles i sesamfrø. De anbringes på en bagepapirbeklædt bageplade. Der skæres tre skråsnit med en skarp kniv i overfladen af hvert brød. De stilles til efterhævning ½ time. De bages ved 200 grader (varmluftovn) i ca. ½ time nederst i ovnen. Brødene bliver dejligt sprøde i overfladen, og smager himmelsk med en skive ost, når de stadig er lune. Brødene er fryseegnede - bare kom dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter, når de er tøet op - så smager de som var de nybagte!

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt