(Opskrift fortsætter under reklamen)

chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt
Linda

TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (28 pers.)

Skøn og lækker opskrift på chokoladekræs med ribssylt har været besøgt 3361 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)


Ingredienser


Mørdej:

Chokoladeflan:

Ribssylt:

Rysteribs:


Fremgangsmåde


Mørdej: Alle ingredienser æltes med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Anvend 6 stk. linseforme, gerne krusede, ca. 6 cm i diameter og ca. 2 cm høje. Rul dejen tyndt ud og for formene med dejen. Formene fyldes ½ op med chokoladeflan og bages ved 150 grader - til de har sat sig. Afkøles.

Chokoladeflan: Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Smeltes over vandbad. Smørret smeltes ligeledes, men i en gryde ved svag varme. Sukker og æg piskes til en tyk "snaps". Det smeltede smør og den smeltede chokolade røres sammen og vendes forsigtigt i "æggesnapsen". Chokoladeflanen er færdig.

Ribssylt: Husbladsen lægges i blød i koldt vand i minimum 15 minutter. De øvrige ingredienser koges op i en gryde - ca. 5 minutter. Skum af undervejs, hvis det er nødvendigt. Tag gryden af varmen. Vrid husbladsen for vand og kom den i den varme sylt. Afkøl sylten let - den skal så småt være begyndt at tykne. Afkøl sylten straks. Læg straks sylten som afsluttende spejl på de afkølede chokoladeflan. Stil dem koldt inden servering.




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser
Fremgangsmåde

Mørdej:

Chokoladeflan:

Ribssylt:

Rysteribs:




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Mørdej: Alle ingredienser æltes med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Anvend 6 stk. linseforme, gerne krusede, ca. 6 cm i diameter og ca. 2 cm høje. Rul dejen tyndt ud og for formene med dejen. Formene fyldes ½ op med chokoladeflan og bages ved 150 grader - til de har sat sig. Afkøles.

Chokoladeflan: Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Smeltes over vandbad. Smørret smeltes ligeledes, men i en gryde ved svag varme. Sukker og æg piskes til en tyk "snaps". Det smeltede smør og den smeltede chokolade røres sammen og vendes forsigtigt i "æggesnapsen". Chokoladeflanen er færdig.

Ribssylt: Husbladsen lægges i blød i koldt vand i minimum 15 minutter. De øvrige ingredienser koges op i en gryde - ca. 5 minutter. Skum af undervejs, hvis det er nødvendigt. Tag gryden af varmen. Vrid husbladsen for vand og kom den i den varme sylt. Afkøl sylten let - den skal så småt være begyndt at tykne. Afkøl sylten straks. Læg straks sylten som afsluttende spejl på de afkølede chokoladeflan. Stil dem koldt inden servering.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt