(Opskrift fortsætter under reklamen)

HJEMMELAVET RUGBRØD

HJEMMELAVET RUGBRØD
anitta

Opskrift glæde: (58 pers.)

Skøn og lækker opskrift på HJEMMELAVET RUGBRØD har været besøgt 14131 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

: Surdej : Hvis man ikke har en surdej, kan den laves af 2 ½ dl. kærnemælk, 2 dl. rugmel og 25 gram gær.

2 : Kornet udblødes 12 timer i 1 liter kogende vand.

3 : Surdejen røres med ½ liter lunkent vand. Herefter tilsættes 1 porter sammen med rugmel, hvedemel og salt. Tag 300 gram dej fra til surdej (kan holde sig i ca. 14 dage)

4 : Resten af dejen hældes i en eller flere smurte rugbrødsforme, der fyldes 3/4 op. Lad brødet hæve i 4-6 timer ved stuetemperatur, dækket med et fugtigt klæde.

5 : Bag brødet fra kold ovn i ca. 2 timer ved 165 grader. Brødene tages ud af formen og stilles på bageristen i ovnen endnu 15 minutter, efter at ovnen er slukket. Pakkes herefter ind i et tørt viskestykke og står til dagen efter.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt