Bønnerne nippes, lægges i kogende vand og koges i 4-5 min - skal beholde "bidet". Pil løg, skær æsten bunden af, sådan at løget stadig hænger sammen; det er vigtigt, når løget derefter skæres ud i både, da de skal hænge sammen i den ene ende. Læg rødløgene på bagepapir på en bageplade, drys ,ed salt og peber. Bag dem ved 160 grader i 30 min,
Skyl persillen, dryp den af og kom den i en blender med pinjekerner, hvidløg, parmesanost og olivenolien. Blend til det er en lind pasta. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Når bønnerne og løgene er kølet af vendes de med persillepestoen og salaten er klar til servering
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)