Blomkålspuré med parmesan og persillesky


Opskrifter   > Blomkålspuré med parmesan og persillesky


Antal gange opskriften er vist Vist
14.826
Antal brugere som har opskriften som favorit Favorit
Opskrift af:
Antal opskriften er til
4 prs.

DU SKAL BRUGE


(Opskriften fortsætter under reklamen)

SÅDAN GØR DU




SERVERING

Serveres i 4 dybe tallerkener eller bouillonkopper. Blomkålspuréen fylder godt halvdelen, derpå drysses et tyndt lag ost over. Stil suppen under grillen, så osten smelter og danner et låg. Med en øse "lægges" den grønne persillesky over den smeltede ost, så det næsten dækker. Serveres varmt med godt brød til - tjek evt. min opskrift på Friskbagte paniniboller.



RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER

NYESTE OPSKRIFTBILLEDER




Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)

 
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 23.02.20 UGE 08

Brunch pølser,æg og bacon
Brunch pølser,æg og bacon

Brugere online : 243
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version