Tænd ovnen på 160 grader, varmluft 140 grader. Smør formen med smør.
Hak chokoladen, og smelt den sammen med smørret over svag varme i en tykbundet gryde. Rør godt, og lad det køle lidt af.
Pisk æggene hvide og luftige med en elpisker. Pisk muscovadosukkeret i lidt ad gangen med en elpisker, til massen er tyk og skinnende.
Vend forsigtigt den smeltede chokolade i æggemassen med en ske. Sigt mel og bagepulver i, og rør forsigtigt, til dejen er ensartet.
Hæld dejen i formen, og bag kagen ca. 40 minutter, eller til den er fast på overfladen. Når du stikker i centrum af kagen med et træspyd eller lignende, bør der stadig hænge nogle fugtige krummer på spyddet. Kagen skal nemlig være fugtig indeni - den vil blive fastere, når den er kølet helt af.
SERVERING
Lad kagen køle af i formen en times tid. Skær kagen i 16 kvadratiske stykker, og lad dem køle helt af på risten.
Kan serveres med jordbærsoftice - tjek min opskrift på Jordbærsoftice - sund eller med rabarberkompot og créme frâíche.