Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.
SERVERING
Server evt. med salat bestående af hjertesalat, tomater og hakkede forårsløg.
Velbekomme.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)