(Opskrift fortsætter under reklamen)

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"

Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce"
Nikoline Høgh

TID
40 (min)
Opskrift glæde: (73 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Nikolines "Pasta med svinestrimler i flødesauce" har været besøgt 15334 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)


Ingredienser



Fremgangsmåde


Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser
Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Hak forårsløget og peberfrugten og skær gulerødderne i tynde skiver. Sæt dit køkken ur på 30 min og svits svinestrimlerne på en pande med frisk oregano, salt, peber og lidt basilikum på en pande. Mens det svitser så svits forårsløg, peberfrugt og gulerødder på en anden pande. Når strimlerne næsten er færdige med at brune (ca 5 min) så hæld grøntsagerne og løget over til dem. Når strimlerne er brunede så hæld piskefløde og lidt mælk ved. På den anden pande svitser du bacontern let (ca 1 min) de skal bare være ”faste”, de må ikke få for meget så bliver de hårde. Derefter hæld dem og skyen over i retten. Derefter: lad retten koge ved lav til medium varme indtil de 30 min er gået. Kog den friske pasta og til sidst: jævn retten med ½ spsk. Maizena rørt op i mælk og smag retten til med salt.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt