På bagsiden af bagepapir tegner du ringe på ca 12 cm i diameter, brug evt en underkop, og vend så papiret om.
Pisk de hele æg godt. Tilsæt sukker og vanille marn og pisk, til æggemassen er let og luftig. Fold forsigtigt mel og halvsmeltet smør i med en dejskraber, der må ikke røres for meget.
Smør et tyndt lag ud i de markerede ringe. Bag kagerne ved 200 grader i ca 5 minutter, til de er lysegulei kanten. Tag pladen halvt ud af ovnen og fold dem en efter en om hånden til et kræmmerhus. Sæt dem straks i et glas eller flaske, til de stivner. ( Da processen skal gå hurtigt, er det vigtigt at øve sig i at lave kræmmerhuse af et stykke papir først). Hvis dejen afkøles så meget, at den ikke kan bøjes, skubbes pladen ind i ovnen igen, for at kagerne kan blive bløde.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)