Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
Opskrifter
>
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. var dagens opskrift den
09.10.2019
Vist
68.906
Favorit
35
Opskrift af:
Bente Kilian
3-4 prs.
Tid
ca. 1 time (min.)
Kategori
Svinekød
Hovedret
Danmark
rosmarin
peber
parmaskinke
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.
Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Skær en lomme på langs af mørbraden.
Drys med salt og peber, fyld lommen med hakket peber, hvidløg, hakket rosmarin og dryp med olivenolie.
Læg parmaskiverne side om side så de lapper lidt over.
Læg mørbraden med lommen nedad og pak skinken stramt omkring. Bind lidt madsnor omkring.
Brun rullen på alle sider i fedtstof på en pande. Start med at vende samlingen på skinkeskiverne nedad.
Læg mørbraden på en bageplade på bagepapir og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Til en centrumtemperatur på ca. 75 grader.
Tag mørbraden ud og lad den hvile i ca. 10 min.
Sovsen:
De skiveskårne champignoner ristes på panden i fedtstoffet fra mørbraden.
Fløde og kryderier tilsættes sammen med den sky, der har samlet sig på bagepladen, og der smages evt. til med lidt fond.
SERVERING
Mørbraden skæres i skiver og serveres med sovsen, kartofler og evt. grøntsager.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Svinemørbrad i flødesauce
Basilikum mørbrad
Svinemørbrad i svøb med ratatouille og pesto.
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 01.03.21 UGE 09
Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)
Brugere online : 153
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version