Tag 40 nødder fra. Mal resten i en persillekværn eller foodprocessor. I en skål blandes de i florsukkeret.
I en anden skål piskes æggehviderne stive, hvorefter de vendes i nøddemassen.
Med en teske sættes dejen på bagepapir på en ovnplade, placer en hel nød i hver.
Bag i en forvarmet ovn 175 grader i 11-12 minutter, til de er gyldne.
Afkøles på en rist. De skal være helt kolde, før de fjernes fra bagepapiret. Opbevares i kagedåse.
Tip: Det letter arbejdet, hvis der stænkes lidt vand på ovnpladen, som dækkes med bagepapir. Papiret ligger nu fast, når småkagerne sættes på.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)