Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Erik's frikadeller
Opskrifter
>
Erik's frikadeller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Vist
22.235
Favorit
10
Opskrift af:
Erik Lynge Sørensen
4
Tid
30 (min.)
Kategori
Svinekød
Forret
Danmark
frikadeller
hvidløg
svinekød
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g hakket svinekød 15-20%
1 æg
50 g mel
50 g rasp
3 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
salt, peber, paprika, oregano, karry
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
hakket svinekød, æg, mel, rasp røres sammen,
grofthakket løg + presset hvidløg blandes i.
Mælken hældes i under omrøringen.
½ tsk. salt, peber efter behag, drys oregano og lidt karry kommes i.
Stil farsen koldt i køleskabet ½ til 1 time.
Kom rigeligt margarine på en jævn varm pande og lav ikke frikadellerne for store, form med en teske. 10 min. på hver side.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos evt. bearnaisesovs og en kølig pilsner.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Svinemørbrad i flødesauce
Varm Hamburgerryg - Oste mad hurtig frokost
Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler
Mørbradgryde
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 25.02.21 UGE 08
indbagt oksemørbrad / Beef Wellington
Brugere online : 710
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version