200 gr. hakket mørk kogechokolade. Skær hver "tern" i 3 "skiver", vend chokolade pladen og hak på den anden led også.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 160 gr.
Smør og rørsukker piskes luftigt. I en anden skål blandes mel, natron, salt og kanel. Tilsæt mosede bananer og sammenpiskede æg i smørret og rørsukkeret. Under stadig omrøring tilsættes skiftevis melblandning og det kogte varme vand. Tilsidst vendes det grofthakkede chokolade i dejen.
Hældes straks i en brødform beklædt med bagepapir og sættes i en 160 gr. varm ovn i 35-60 min.
SERVERING
Smager vidunderlig, stadig lun, serveret med flødeskum.
Tip: Har du ikke rørsukker, kan alm. sukker også bruges. Den blir bare bedst med rørsukker.
Står du og kæmper med at få bagepapiret ned i formen? - krøl stykket sammen og ind under vandhanen. Klem vandet ud af den krøllede "bagepapir klump", fold det ud, nu er det meget nemmmere at få det til at passe rundt i formen - uden at komme til at lave huller :-)