200-300 gr. grøntsager (jeg havde tomat, agurk og pepperfrugt)
Grøn salat
Ca. 5 spsk. hytteost
1 tsk. sukkerfri ketshup
evt. et fed hvidløg
Persille
salt/pepper
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Steg din fisk enten på en brend varm pande eller i ovnen. Krydder med salt og pepper.
Rør din hytteost med ketshup, hvidløg. Smag til med salt og pepper. Kom gerne purløg i også hvis du har det.
Skyld dine grøntsager først og skær dem i stave.
smør dit stykke rugbrød med lidt fedfattigt fedtstof eller undvær det hele. Put lidt grøn salat på og halvdelen af hytteosten. Kom den anden halvdel over dine tomater.
SERVERING
Anret det fint og pynt med friske buketter persiller, dild, purløg eller andet krydderurt efter smag.
Varier det som du lyster :o)